Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Soulhealing

 


 
 

 

Soul Healing

Terwijl ik het helemaal niet van plan was en eigenlijk al druk genoeg had, ben ik in december 2012 een nieuwe opleiding gestart. Blijkbaar was dat de bedoeling, want ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Met deze opleiding ben ik Soul Healer en Teacher geworden en kan ik ziele-operaties doen. Dat betekent dat ik nu mensen vooral op zieleniveau help en les geef over nieuwe technieken en oefeningen, die heel krachtig zijn. Daarbij maak ik gebruik van een prachtige grote Kalligrafie die ons rechtstreeks verbindt met heiligen, heilige dieren en heilige voorwerpen. Ik werk nauwer samen met de spirituele wereld en doe channelings met hen als dat aan de orde is. Ik ben nog in opleiding om Divine Channel te worden en ga nog nauwer samenwerken met deze Goddelijke wereld.

Het uitgangspunt van degene, die deze opleiding opgezet heeft, Docter en Master Sha, is dat als je de ziel heelt, de geest en het lichaam volgen. Hij heeft zich dit eigen gemaakt eerst als Oosters en Westers arts en daarna als een wereldwijd spiritueel leider. Alle informatie, die hij krijgt, komt rechtstreeks van het Goddelijke. Hij heeft al ongeveer 34 Divine Channels opgeleid over de hele wereld, die overal lesgeven. Als je meer over hem en zijn leer en missie wilt weten, kijk dan op www.drsha.com.

Wat doe ik in de sessies? Ik combineer alles wat ik geleerd heb. Dat betekent dat bij de één alles aan bod komt en bij de ander enkele onderdelen. De algemene lijn is dat ik iemand vraag waarvoor hij of zij komt. Dan vraag innerlijk in contact met boven wat het eerst aan bod moet komen, vertel ik wat nodig is en dan ga ik daarmee aan het werk. Wil je er meer van weten? Kom en ervaar het. Je zult verbaasd staan. 

^^