Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Zingeving

 


 
 

Dianne Bosch

 

Dianne Bosch

 

Workshop: Het leven gaat door

Deze workshop is gebaseerd op het boek Het leven gaat door en borduurt daarop voort. Het doel is om meer stil te staan wat de dood voor je betekent, meer vertrouwen te ontwikkelen over het leven na de dood en bewuster in dit leven te staan.

Er zijn vier bijeenkomsten over:


Jijzelf en de dood - Hoe sta je hier tegenover? Wat zijn je bewuste en onbewuste angsten? Er wordt gezegd dat alle angst met de dood te maken heeft. Hoe zien en ervaren we dat? Hoe kijk je naar het dood gaan? Vaak wordt gezegd ‘ik ben niet bang voor de dood, maar ik zie wel op tegen de aftakeling’. Wat heb je meegemaakt?

Het leven na de dood - Welke ervaringen heb je daarmee? Wat geloof of hoop je? Welke rol speelt je opvoeding hierin? Hoe maak je contact met een overledene? We kunnen via een visualisatie contact maken met overleden vrienden of bekenden.

Vorige levens en de dood - Heb je indrukken of weet van een vorig leven? Misschien van de dood in dat leven? Of ook van een terugblik op dat leven en of je je doelen gehaald hebt? We kunnen met een visualisatie contact maken met een vorig leven en met de dood in dat leven.

De planning van dit leven - Misschien weet je al voor jezelf wat voor jou de doelen van dit leven zijn, of misschien zijn ze heel vaag of algemeen. We gaan contact maken met het moment voor je incarnatie, waarop je afspraken maakt voor dit leven met je gids, met familieleden en andere mensen, die een belangrijke rol in je leven spelen.

 

Gegevens

data 28/10/21, 18/11/21, 16/12/21, 6/01/22
tijd donderdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur 
plaats  Velp, Mooijhuis, Emmastraat 24A, 6881SV Velp 
prijs  € 80,00 over te maken op NL50INGB0001595643 tnv mw D Bosch
aanmelden  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-53420739

 

Als je graag mee wilt doen, maar de data, het tijdstip of de prijs komen voor jou niet uit, laat me dat dan weten. Het kan zijn dat er een tweede workshop komt of dat we in overleg tot andere oplossingen komen.

Hartelijke groeten en tot ziens, Dianne Bosch

 

 

 

piramide

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

^^